Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.

Voksenpsykiatrisk poliklinikk, Storslett

Den første kontakten med psykisk helsevern er vanligvis poliklinisk. Her blir det gjort undersøking og utredning som utgangspunkt for videre behandling.

Velkommen til oss

Behandling

Behandlingen kan være ulike former for samtaleterapi individuelt og/ eller i grupper, læring av mestringsstrategier og andre kurstilbud for å øke forståelsen av sykdommen og finne løsninger som kan hjelpe den enkelte. Behandlingen kan også bestå i medisinsk behandling og kartlegging av behov for hjelp og støtte i hverdagen.

Pasienten blir vurdert å ha ”rett til nødvendig helsehjelp” (jmf lov om pasientrettigheter). I praksis vil det si at pasienter med alvorlige psykiske plager og høyt symptom/ lidelsestrykk vil bli prioritert og få et tilbud innen en frist.

Poliklinikken har kompetanse innen kognitiv terapi, korttids- og langtids gruppebehandling og medikamentell behandling.

Vi samarbeider med fastleger, NAV, døgnenheten på Senteret, ambulant akutteam, sykehuset og andre relevante instanser der det er behov for det.

Henvisninger

Alle henvisninger blir vurdert i inntaksteam hver uke. Pasientens helsetilstand blir primært vurdert ut fra opplysninger i henvisningen og det er derfor viktig at denne inneholder relevante opplysninger om sykehistorie, symptom, og forsøk på behandling. Vurdering av henvisning skal skje innen 10 dager fra den mottas. 

8

 

Slik finner du fram

Oppmøtested

Kart (Google maps)

Senter for psykisk helse og rusbehandling Nord-Troms, Storslett

Sonjatunveien 11

Åpningstider

  • I dag STENGT
  • Mandag 08:00 - 15:30
  • Tirsdag 08:00 - 15:30
  • Onsdag 08:00 - 15:30
  • Torsdag 08:00 - 15:30
  • Fredag 08:00 - 15:30
  • Lørdag STENGT
  • Søndag STENGT

​Senter for psykisk helse Nord-Troms ligger bak Sonjatun, rundt 500 meter opp Reisadalveien fra avkjøringa fra E6 gjennom Storslett.​

Praktisk informasjon

​Vi har turdag hver torsdag og oppfordrer våre pasienter til å ta med turklær før innleggelse ved døgnenheten.

​Pasieanttat geain lea šiehtadus dahje geat sisačálihuvvojit UNN, Nordlándda Buohcciviessu, Helgelándda buohcciviessu dehe Finnmárkku Buohcciviessu ossodagaide, sáhttet oažžut davvisámegieldulkka beaivválaččat gaskal dii. 08.00–22.00.

Davvisámegiel dulka bargiid ja pasieanttaid várás

Etter henvisning til psykisk helsevern og avtale med behandler kan du få tilgang til kartleggingsverktøyet Checkwar​e. Skjemaet er ment å kvalitetssikre utredningen av psykiske helseplager. I tillegg til dine beskrivelser og behandlers vurdering, skal kartleggingen bidra til å sikre bred forståelse av dine aktuelle plager eller lidelser.

Hvis du får problemer med å logge inn kan du ta kontakt med ekspedisjonen på den avdelingen der du skal til behandling, slik at de kan sjekke tilgangen din.

Kartleggingsverk​tøyet​

​​​Det er rundt 20 gratis parkeringsplasser utenfor senteret. 

Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige eiendeler du tar med deg til sykehusoppholdet. 

Vi anbefaler at du har minst mulig med deg og lar verdisaker ligge hjemme.​

Dersom du likevel har med deg verdisaker, kan du avtale med avdelingen hvordan dette skal oppbevares. 

Kartleggingsskjema - for deg som skal til behandling

Etter henvisning til psykisk helsevern og avtale med behandler kan du få tilgang til kartleggingsverktøyet Checkware. Skjemaer er ment å kvalitetssikre utredningen av psykiske helseplager. I tillegg til dine beskrivelser og behandlers vurdering, skal kartleggingen bidra til å sikre bred forståelse av dine aktuelle plager eller lidelser.
Klikk her for å logge deg inn
Et nærbilde av hendene på en bærbar datamaskin