#8 Spesialblod berget nyfødte Theodor

Podkasten «Sykehuset», episode 8

Flere av kroppens viktigste organer sviktet. Lille Theodor var i livsfare, og legene måtte skifte ut blodet til den nyfødte gutten.

HØR FLERE EPISODER AV «SYKEHUSET»

 • #8 Spesialblod berget nyfødte Theodor

  Flere av kroppens viktigste organer sviktet. Lille Theodor var i livsfare, og legene måtte skifte ut blodet til den nyfødte gutten.

 • #7 - Jeg tror dette blir min siste jul

  Hun vet at jula 2019 trolig blir den siste hun får oppleve. Torild Erikstad er fast bestemt på å gjøre tida hun har igjen så god som mulig. Og hun får god hjelp, blant annet fra palliativ enhet ved UNN Harstad.

 • #6 Ingrid og «idiotene»

  Datoen var satt. Ingrid Alapnes (48) hadde bestemt seg for å gjøre slutt på livet. Stemmene i hodet, «idiotene», sa at hun ikke var verdt noe som helst. Så fikk Ingrid prøve medikamentfri behandling.

 • #5 Theos sjeldne diagnose

  Da Karoline Storelv Hansen (24) og Daniel Theodorsen (27) ble foreldre for første gang, trodde de alt var i skjønneste orden. I løpet av noen få måneder fikk de beskjed om stadig flere ting som ikke var som det skulle være.

 • #4 – Også dette er livet

  Først fikk ektemannen Lasse hjerneslag, og trengte mye hjelp. Så ble sønnen Vetle alvorlig syk på grunn av komplikasjoner etter en operasjon. Merethe Saga Lønnum (56) er en av rundt 800.000 personer her i landet som regnes som pårørende.

 • #3 – Jeg trodde ansiktet ditt var det siste jeg skulle se

  – Nå dør jeg, sa Jarl-Åge. – Jeg tror du har rett, og det er min feil, tenkte overlege Claus

 • #2 Hjertestans på fødestua

  Jeanett Godtlibsen (26) kjenner at babyen er på vei ut, og legger beina i bøylene for å presse. Så blir alt svart. Jeanett får hjertestans.

 • #1 Kampen mot MS-monsteret

  Marita var så syk av MS at hun ba mannen finne seg et nytt og bedre liv. Hun styrte mot et liv i rullestol, og var i ferd med å gi opp drømmen om å bli verdens beste mamma. Men så skjedde det noe som fikk henne til å ta opp kampen mot MS-monsteret.

Fant du det du lette etter?