Foto: Rune Dahl

Jobb i Narvik

Bli med på laget - det er resultatet for pasienten som teller!

​UNN satser på lokalsykehuset i Narvik, og i 2019 setter vi spaden i jorda for et nytt og topp moderne sykehusbygg. Vi er spesialister på blant annet ortopedi, protesekirurgi, skulderkirurgi, røntgendiagnostikk, gynekologi, regional anestesibehandling, laparaskopiske galleoperasjoner, inkontinensbehandling, og sterilisering. Vi jobber med kontinuerlig forbedring, og gjør stadig flere behandlinger poliklinisk. Hos oss jobber du tettere sammen med de andre faggruppene enn på et større sykehus.

Vi rekrutterer fortløpende dyktige fagfolk i alle yrkesgrupper til våre avdelinger, og akkurat nå jakter vi aller mest på deg som er gynekolog på jakt etter nye utfordringer!

Narvik - sterke opplevelser!

Narvik ligger ved foten av Fagernesfjellet (1273 meter over havet). Fra toppen av fjellet har du ei fantastisk utsikt mot byen og havet. Å bo i Narvik betyr at du har naturen rett utenfor døra og kort vei til spektakulære Lofoten, Vesterålen, Efjorden og Hamarøy. 

Foto: Rune Dahl
Foto: Rune Dahl

Kontakt oss

Vil du vite mer om ledige jobber på sykehuset i Narvik? Ta kontakt med David Nystad, anestesilege og leder av rekrutteringsgruppa på sykehuset: 

david.nystad@unn.no 

Lyst å vite mer om naturopplevelser, skoletilbud, barnehager og mer?

I Narvik kan du utforske fjell og fjord hele året. Vi har klatremuligheter både inne og ute og flotte områder for padling. Om vinteren kan du boltre deg i Nord-Norges beste utfor- og slalåmbakke som ligger i gangavstand fra storgata. Vil du på helgetur tar du turen til Riksgrensen i Sverige, som er et ski- og høyfjellshotell og utgangspunkt for fantastiske muligheter til flotte ski- og turopplevelser. Her kan du oppleve å stå på ski enten under midnattssolen eller nordlyset. 

Fra flyplassen på Evenes har du kort vei til reisemål både innenlands og utenlands. Flyplassen ligger en times kjøring unna. Det går også flybuss til og fra Evenes. 

Besøk nettsidene til Visit Narvik og Narvik kommune for mer informasjon om tur, kultur, skoler, barnehager og mer:

Visit Narvik

Narvik kommune