HelseIArbeid-senteret, Tromsø

Ved HelseIArbeid senter er fagressurser i spesialisthelsetjenesten og NAV samlokaliserte for å gi et mer helhetlig tilbud til pasienter med muskel- og skjelettplager og/eller psykiske plager. Tilbudet er spesielt rettet mot personer som trenger samtidige helse- og arbeidsrettede tjenester for å forbli eller komme i arbeid eller studier.

Gimlevegen 12
 
Ansatte i HelseIArbeid
 
Les mer om HelseIArbeid - individtiltak og bedriftstiltak

HelseIArbeid-senteret, Tromsø

Individtiltak - utredning og behandling

Rask tilgang til tverrfaglig utredning og vurdering av vanlige muskel-skjelett- og psykiske plager, i tillegg til arbeidsrelaterte avklaringer. HelseIArbeid tilbyr mestringskurs for muskel-/skjelettplager samt behandling av depresjon og angstlidelse for personer som er i ferd med å miste tilknytning til arbeidslivet eller studier. Ved behov gis videre henvisning til øvrig behandlingstilbud.


Målgruppe 
Individer med muskel- og skjelettplager og/eller psykiske helseplager, med ønske om arbeids- eller studienærvær. 

Det er ønskelig med henvisning i en tidlig fase. 

Henvisninger
Henvisninger må komme fra helsepersonell med henvisningsrett til spesialisthelsetjenesten, for eksempel fastlege eller manuell terapeut. 

Henvisningsadresse:
FYSIKALSK MEDISIN OG REHABILITERING Merkes HelseIArbeid i fritekst.

Skriftlig tilbakemelding blir alltid gitt til pasient og den som har henvist pasient.


Bedriftstiltak

Bedriftstiltaket er et samarbeid mellom HelseIArbeid senter og NAV Arbeidslivssenter, med fokus på helse-fremmende og forebyggende kunnskapsformidling på arbeidsplass. Gjennom å formidle kunnskap om vanlige helseplager til ledere og ansatte, kan HelseIArbeid bidra til at den enkelte kan få et bedre arbeidsliv til tross for helseplager. Mer kunnskap vil også styrke arbeidsmiljøets inkluderingskompetanse.


NAV arbeidslivssenter i Troms og Finnmark:
Telefon: 55 55 33 36
E-post: nav.arbeidslivssenter.troms.og.finnmark@nav.no

Kontaktinformasjon

Oppmøtested

Gimleveien 12, 9019 Tromsø
Besøkstider
mandag - fredag 08-15.30
Telefon
77 75 40 80
E-post
Gimlevegen 12
Besøksadresse
Gimlevegen 12(Kart)
Tromsø
Besøkstider
mandag - fredag 08-15.30

Praktisk informasjon

Adkomst

Buss
Hvis du kommer til Gimlevegen 12 fra Tromsø sentrum er det lettest å ta buss nummer 20 eller 21, som starter fra holdeplass S4 i Fredrik Langesgate (ved Austadbygget/SAS-hotellet).

Hurtigbåtbilletten gir rett til overgang og kan derfor brukes som bussbillett.

Rute 20 stopper ved hovedinngangen til UNN Tromsø, Breivika. Rute 21 kjører videre fra hovedinngangen til UNN Tromsø og ned mot Forskningsparken (det er kortere å gå herfra).

Du kan også ta rute 42 fra holdeplass S3 i Sjøgata. Da går du opp til Gimlevegen fra Stakkevollvegen.

Flybuss/helsebuss
Disse bussene har stopp ved hovedinngangen til UNN Tromsø.

Taxi
Taxi direkte til Gimlevegen 12. Refusjon av taxiutgifter kun ved medisinsk årsak. Taxi må bestilles via Pasientreiser.

Egen bil
Benytt merket pasientparkering ovenfor sykehuset eller rett nord for PET-senteret. Det er omtrent 10 minutter å gå fra hovedinngangen til UNN Tromsø for å komme til HelseIArbeid-senteret.

Davvisámegiel dulka (Nordsamisk tolk)

​Pasieanttat geain lea šiehtadus dahje geat sisačálihuvvojit UNN, Nordlándda Buohcciviessu, Helgelándda buohcciviessu dehe Finnmárkku Buohcciviessu ossodagaide, sáhttet oažžut davvisámegieldulkka beaivválaččat gaskal dii. 08.00–22.00.

Davvisámegiel dulka bargiid ja pasieanttaid várás

Parkering

HelseIArbeid-senteret har seks parkeringsplasser for pasienter rett utenfor senteret i Gimlevegen 12. Du får parkeringsbevis i resepsjonen hos oss, men du må huske å betale parkeringsavgift på automaten i nærheten av inngangen.

Du kan også bruker pasientparkeringen ovenfor selve sykehuset eller rett nord for PET-senteret (det grønne bygget rett overfor hovedinngangen på sykehuset. Det tar omtrent 10 minutter å gå fra hovedinngangen til UNN Tromsø for å komme til HelseIArbeid-senteret.

HelseIArbeidhttps://unn.no/behandlinger/helseiarbeidHelseIArbeidHHelse i arbeidHelse i arbeidHelse i arbeidHelse i arbeid

Fant du det du lette etter?