Områdegeriatri, Midt-Troms

Områdegeriatrisk tjeneste Midt-Troms på Finnsnes er en rehabiliteringspost for eldre mennesker med sammensatt geriatrisk problematikk. Vi har også poliklinikk og ambulant utredning og veiledning.

Les mer om Områdegeriatri, Midt-Troms

Områdegeriatri, Midt-Troms

Pasientgruppa er pasienter med kroniske sykdommer som demens og parkinson, hjerneslag, ortopediske tilstander med samtidig kognitiv reduksjon, amputasjoner. Pasientgruppa må ha behov for den tverrfaglige rehabiliteringen som tilbys på spesialisthelsetjeneste nivå. Henvisning skjer gjennom fastlege eller sykehus.  

Avdelingen er tverrfaglig bemannet. I hovedsak har vi enerom men i enkelte tilfeller må pasienter dele rom. 

I tillegg til pasientbehandling driver vi også undervisning, veiledning og rådgivning til kommunehelsetjenesten. Noe av disse aktivitetene er organisert i nettverksgrupper. 

Poliklinikken utreder pasienter med kognitiv svikt, og har også oppfølging av pasienter etter innleggelse sengepost.


Kontaktinformasjon

Oppmøtested

Om du har time ved poliklinikken: 

Følg merkingen fra sentrum til «Distriktsmedisinsk senter». Ta av til venstre ved skiltet «Fødestue»/«Poliklinikk». Vår inngang er merket med poliklinikk. Her finnes et venterom hvor du oppholder deg til du blir hentet til time. 

Skal du besøke noen som er innlagt hos oss: 

Følg merkingen fra sentrum til «Distriksmedisinsk Senter». Ta av til venstre ved skiltet «Legekontor»/»Legevakt». 100 meter lengre fram kommer du til hovedinngangen til DMS. Ta til venstre når du er inne i bygget. Ta trappen ned en etasje, vår avdeling ligger til venstre.

Åpningstid: 
For besøkende til pasienter ved avdelingen foretrekker vi at dette skjer på ettermiddagstid mellom 16 – 20 eller etter avtale med personalet.  

Åpningstid for poliklinikken: mandag, onsdag og torsdag fra 08-15.30, etter timeavtale.
Telefon
77 87 14 60
Døgnkontinuerlig betjent telefon
Distriktsmedisinsk senter Midt-Troms, Finnsnes
Besøksadresse
Helsesenterveien 32(Kart)
Telefon
Fødestua: 77 87 14 90 | Timebestilling røntgen: 77 62 73 04 | Dialyse: 77 87 13 35 | Lysbehandling: 77 87 13 42
E-post

Praktisk informasjon

Adkomst

​Det er skiltet vei til distriktsmedisinsk senter fra Finnsnes sentrum. Skiltet står rett før du kommer til biblioteket og kulturhuset. 

Davvisámegiel dulka (Nordsamisk tolk)

​Pasieanttat geain lea šiehtadus dahje geat sisačálihuvvojit UNN, Nordlándda Buohcciviessu, Helgelándda buohcciviessu dehe Finnmárkku Buohcciviessu ossodagaide, sáhttet oažžut davvisámegieldulkka beaivválaččat gaskal dii. 08.00–22.00.

Davvisámegiel dulka bargiid ja pasieanttaid várás

Internett

​​Vi har åpent og gratis trådløst gjestenett tilgjengelig.

Parkering

​Det er avgiftsparkering utenfor senteret men det kan være vanskelig å finne ledig parkeringsplass. Det er mulig å parkere i Finnsnes sentrum. Det tar rundt 10 minutter å gå fra sentrum. 

Fant du det du lette etter?