Frivillige i UNN

Frivillighet i UNN

Bli frivillig i UNN – «Det lille ekstra for pasienten»

Møtet med sykehuset kan være et av de viktigste i et menneskes liv. Det er kjent at personell ved sykehuset gjerne skulle hatt mer tid til den enkelte pasient. Det er flere oppgaver ved sykehuset som ikke krever helsefaglig kompetanse. Frivillige kan være gode samtalepartnere og kan gi verdifull praktisk hjelp og støtte. 

Som frivillige kan du gi pasienter og pårørende en bedre opplevelse av sykehusoppholdet. Har du lyst til å være med å gi pasienter og pårørende «det lille ekstra? Da hører vi gjerne fra deg.

Ta gjerne kontakt med frivillighetskoordinator Nina Moe-Nilssen på e-post frivillig@unn.no eller telefon 91749650
Bli med i Frivilligtjenesten ved UNN Tromsø

Frivilligtjenesten er et samarbeid mellom UNN og Tromsø Røde Kors. Vil du bli en av UNNs nye frivillige som er tilstede i ankomstområdene, følger pasienter i sykehuset eller slår av en prat med en pasient eller pårørende? Vil du bidra til å gjøre et sykehusopphold litt bedre og være «det lille ekstra» for pasienter og pårørende? Har du mulighet til å sette av 3-4 timer en dag i uken eller annenhver uke? Da hører vi gjerne fra deg. 


Frivillige

Bli med som frivillig på Vardesenteret

Vardesenteret er et samarbeid mellom Kreftforeningen og UNN. Har du lyst til å gjøre en forskjell for pasienter og pårørende som er rammet av kreft? Da har vi en unik mulighet for deg. Bli frivillig Vardevert på Vardesenteret i Tromsø:


Siriusprosjektet

Dersom du har vært innom kreftpoliklinikken har du kanskje møtt på noen hyggelige frivillige fra Siriusprosjektet. Dette er et samarbeid og spleiselag mellom alle losjene i Troms. 

Frivillige søstre og brødre fra Odd Fellow ordene serverer kaffe, kake og smørbrød på kreftpoliklinikken tirsdager og torsdager kl 10-14.

Frivillige fra Odd Fellow

Fakta om frivilligheten i UNN

  • Frivillige signerer taushetserklæring og får kurs og oppfølging
  • Det er behov for frivillige både på dagtid og ettermiddagstid
  • Frivilligheten i UNN er under utvikling og skal omfatte flere tilbud i sykehuset etter hvert
  • Frivillige skal gjennom sin innsats tilføre ekstra verdi for UNNs pasienter og pårørende. Den frivillige innsatsen skal alltid ta utgangpunkt i pasientens behov og ønsker, og respektere pasientens grenser
 

Fant du det du lette etter?
(På grunn av personvernet kan du ikke sende personlig informasjon som din epostadresse, telefonnummer eller personnummer)