Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.

Endring i parkeringssituasjonen ved UNN Harstad

Torsdag 29. august starter siste fase av reparasjonene av taket på UNN Harstad etter ekstremværet Ingunn sine ødeleggelser i vinter. Fra denne datoen må vi endre parkeringsområdene for pasienter, besøkende og ansatte for en periode.

Publisert 28.08.2024
Et flyfoto av UNN Harstad

Foto: Andreas Slettli, UNN.

Dronefoto over UNN Harstad

Pasienter som har time ved UNN Harstad bes om å møte opp i god tid. UNN beklager de ulemper situasjonen medfører.

Et riggområde etableres i sykehusets bakgård på lik måte som i vinter. Dette vil inngripe i dagens parkeringsplasser for pasienter og besøkende.

Det største arbeidet i parkeringsområdet vil i første omgang være torsdag og fredag i denne uken (29. og 30. august). Da skal det etableres mobilkran, og utstyr skal losses og heises opp.

Vi har stort fokus på sikkerheten til publikum som ferdes i området. Vi har blant annet engasjert vektere for å hjelpe til med informasjon og trafikkdirigering de første dagene, for best mulig flyt og sikkerhet, sier prosjektleder Stig-Håkon Jensen.

Han ber i tillegg alle om å vise forståelse, tålmodighet og smidighet slik at prosjektet kan utføres på en best og sikrest mulig måte.

Prosjektet med å reparere sykehustaket har denne gang en tentativ varighet på ca. 2,5 måneder, og behovet for omrokkering på parkeringsplassene vil variere.

Parkeringsoversikt