Døgn, Storsteinnes

En innleggelse i døgnenhet har som formål å gi ivaretakelse, trygghet, utredning og behandling. Personalet tilbyr behandling i form av samtaler, gruppetilbud, undervisning, fysisk aktivitet samt medikamentell behandling.

Les mer om Døgn, Storsteinnes

Døgn, Storsteinnes

Nettverksarbeid vektlegges i behandlingstilbudet. Dette foregår ved å arbeide sammen med pasientens familie/venner, fastlege og personell i øvrige tjenester under aktuelle innleggelse. 

For å sikre brukermedvirkning inngår pasienten som deltakende part i eget behandlingsteam som i tillegg til pasienten består 3-4 ansatte. Ved innleggelse utarbeides en plan for den enkelte ut i fra både henvisning og pasientens behov.

Kontakt

Oppmøtested
Senter for psykisk helse og rusbehandling Tromsø, Døgn Storsteinnes

Besøkstid: klokka 17-20. Besøk utenom denne tida avtales med behandlingsenheten.

Posten er bemannet hele døgnet.
Telefon
77754500 (døgnbemannet)
Senter for psykisk helse og rusbehandling Tromsø, Storsteinnes
Besøksadresse
Telefon
Poliklinikk: 77754500 | Døgnpost: 77754541

Praktisk informasjon

Adkomst

​​​Senter for psykisk helse på Storsteinnes ligger i Petersborgveien, omtrent 500 meter fra krysset ved Coop Extra på Storsteinnes. Retningen opp til senteret er skiltet. ​

Aktiviteter

​​Vi oppfordrer pasientene til å ta med seg turklær og badetøy ved innleggelse. Vi er ofte ute i naturen og drar annenhver uke til Polarbadet. Du kan også låne skiutstyr hos oss.

Internett

​Du har tilgang til gratis trådløst gjestenett hos oss. Passord får du på avdelinga.

Parkering

​Vi har rundt 40 parkeringsplasser utenfor senteret. Parkeringen er gratis.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.