Fag og forskning

Fag og forskning

​Disse nettsidene retter seg mot fagpersoner i primær- og spesialisthelsetjenesten, eksterne laboratorier, forskere med helse som forskningsfelt, og deg som ønsker å ta videreutdanning.​​

Kurs og kompetanseutvikling i UNN

 • Mandag 03.09.
  Introduction to RCT

  Kurs i regi av Klinisk forskningsavdeling, UNN Tromsø og Helsevitenskapelig fakultet, Universitetet i Tromsø. Kurset er beregnet på PhD-studenter og helsearbeidere som ønsker å lære mer om RCT’er, slik at man kan designe egne studier.

 • Torsdag 06.09.
  Course on Systematic Reviews

  A interactive course on the practical aspects of systematic reviews.

 • Barneanestesikurset i Tromsø

  Kurset arrangeres annet hvert år i Tromsø av ALNSF Troms og har vært arrangert siden starten av nittitallet.

 • Fagkonferansen om nevromuskulære sykdommer

  Fagkonferansen om nevromuskulære sykdommer er en konferanse der fagfolk og brukere møtes. Arrangeres i Tromsø 6. og 7. september 2018.

 • Grunnkurs i helsepedagogikk, Tromsø

  Leder du lærings- og mestringskurs? Underviser du pasienter? Er du interessert i helsepedagogikk og ønsker du å lære flere teknikker for å kunne holde kurs for pasienter?

 • Tromsøkurset

  Kurset er et tverrfaglig kompetansehevingskurs for oss som jobber med premature og syke nyfødte barn. Nå er det mulig å melde seg på og å lese program.

Kurs og kompetanseutvikling i Helse Nord

Nasjonale kurs og konferanser

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.