Søskensamling høst 2019

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende, Habilitering for barn og unge, Tromsø

Målet med disse dagene er at søsken til funksjonshemmede barn skal få muligheter til å bli kjent med andre i samme situasjon, dele erfaringer, opplevelser og tanker.

Vi prøver vi å lage ulike morsomme aktiviteter ute og inne.  For eksempel: Dra på bowling, fotballkamp, kino, basseng, dark light, osv. Kom gjerne med forslag til aktiviteter. Videre vil det bli ulike aktiviteter på «habben», mulig pizza i Tromsø samt en handletur i byen. 

I tillegg håper vi på fint vær og muligheter til å ha det gøy. Vi legger vekt på at det skal bli et opphold hvor det ved siden av sosiale aktiviteter også skal være plass til litt alvor.

Dette gjør vi ved å ha gruppesamlinger med forskjellige temaer. I den sammenheng kan det komme opp ting som vi tenker er viktig at dere som foreldre er informert om. Vi vil i så fall ta det opp med dere.
Ansatte ved Barnehabiliteringen vil være sammen med barna hele døgnet.

Når og hvor

Sted
Gimleveien 70, Tromsø
  
Arrangør
Habilitering for barn og unge, Tromsø
 
Kontaktinformasjon
Testteknikker Britt Sandvik, Barnehabiliteringen, UNN.
Telefon 77 75 59 40 eller e-post britt.sandvik@unn.no

 

Kursavgift: 
Reise dekkes. Reisen må foregå på billigst mulig måte, dere må ha dokumentasjon av reiseutgifter. Utgifter til mat og evt. aktiviteter dekkes av Barnehabiliteringen. Det har vist seg at de fleste tar med seg litt lommepenger til eget bruk, men dette er ikke noe krav fra oss.

Målgruppe: Barn/ungdom i alderen 10-16 år som har en funksjonshemmet bror eller søster.

Påmeldingsfrist: 12. juni 2019.

Påmelding

Fant du det du lette etter?