Pressemeldinger fra UNN

Nedenfor finner du pressemeldinger publisert i forbindelse med aktuelle hendelser som berører Universitetssykehuset Nord-Norge. Gjelder pressemeldinger produsert etter juni 2016.

 • 18.12.2019
  Luftambulanseberedskap i Nord-Norge – uttalelse fra UNN

  Ledelsen ved Akuttmedisinsk klinikk på UNN er fornøyd med de midlertidige tiltakene, men mener det er viktig å få på plass langsiktige og stabile løsninger.

 • Einar Bugge
  27.05.2019
  UNN politietterforskes etter uventet dødsfall

  Politiet har satt i gang etterforskning etter et uventet dødsfall ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i 2017.

 • Organisasjonsutviklingen av Nye UNN Narvik pågår for fullt ved det nåværende sykehuset, og representanter for OU-prosjektet gled
  04.04.2019
  Forprosjekt for nye UNN Narvik er i gang

  Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) har inngått avtale med entreprenørfirmaet HENT om utarbeiding av forprosjektet og prosjektering av nytt sykehus i Narvik. Forprosjektet skal gjennomføres i perioden april-desember 2019.

 • 19.09.2018
  Mange læringspunkter i rapport om lederskiftet ved UNN

  Helse Nord RHF og UNN HF har fått overlevert rapporten som vurderer hendelsesforløpet ved lederskiftet på Universitetssykehuset Nord-Norge i februar 2018. Rapporten retter kritikk til enkeltaktører i saken og påpeker lovbrudd.

 • Tor Ingebrigtsen
  06.02.2018
  UNN-direktør Tor Ingebrigtsen sier opp

  - Jeg har i dag orientert styret og direktørens ledergruppe om at jeg sier opp stillingen som administrerende direktør for Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

Fant du det du lette etter?