Pressemeldinger fra UNN

Nedenfor finner du pressemeldinger publisert i forbindelse med aktuelle hendelser som berører Universitetssykehuset Nord-Norge. Gjelder pressemeldinger produsert etter juni 2016.

 • 25.06.2018
  Godt utgangspunkt for forbedringsarbeid

  73,2 prosent av ansatte ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) har deltatt i den nasjonale undersøkelsen ForBedring 2018. Svarene fra medarbeiderne følges nå opp i den enkelte enhet i sykehusene.

 • 01.03.2018
  Sommerferieavvikling ved fødeavdelingene i UNN

  Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) vil sommeren 2018 gjennomføre vekselvis stenging av fødetilbudet i Harstad og Narvik. Ved å gjøre dette vil vi oppnå en større stabilitet i bemanningen, og vi sikrer samtidig en bedre kvalitet på tilbu...

 • 09.02.2018
  Tor Ingebrigtsen går av som administrerende direktør ved UNN

  Etter dagens ekstraordinære styremøte er det klart at Tor Ingebrigtsen slutter umiddelbart som administrerende direktør ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

 • 09.02.2018
  UNN-styrets ledelse går av

  Styreleder Jorhill Andreassen og nestleder Erling Espeland velger å trekke seg fra sine posisjoner ved UNN med umiddelbar virkning.

 • 06.02.2018
  UNN-direktør Tor Ingebrigtsen sier opp

  - Jeg har i dag orientert styret og direktørens ledergruppe om at jeg sier opp stillingen som administrerende direktør for Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

Fant du det du lette etter?
Gi oss gjerne tilbakemelding! Vi kan desverre ikke svare deg direkte når du legger inn noe her, men vi bruker tilbakemeldingen din i kontinuerlig forbedring av nettsidene. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.