Kurs i bruk av NVivo i kvalitative prosjekt

Klinisk forskningsavdeling, arrangerer online kurs via Teams i bruk av NVivo i kvalitative prosjekt – et praktisk brukerkurs, onsdag 3. mars 2021 kl. 10.15 – 14.00

Målgruppe: forskere, ph.d- eller masterstudenter og andre som bruker/planlegger å bruke NVivo i sitt arbeid. Kurset er et praktisk brukerkurs og ikke et ph.d.-kurs i kvalitativ metodikk.

Årets kurs vil arrangeres som digitalt kurs via Teams. Ansatte i foretakene vil kunne delta via Teams uten at Teams er installert på maskinen. Lenke til kursrommet i Teams vil sendes ut etter påmeldingsfristen 22.2.21.

Faglig ansvarlig: Professor Olaug Lian, Institutt for samfunnsmedisin, UiT/ Klinisk forskningsavdeling UNN HF.

I løpet av kurset skal kursdeltakerne få praktisk kunnskap om hvordan dataprogrammet NVivo kan brukes til å arkivere, utforske og analysere kvalitative data. Programmet er lagt opp med veksling mellom forelesninger, demonstrasjoner og praktiske øvelser.

Det forutsettes at deltakerne disponerer egen datamaskin på kursdagen med NVivo installert. Dersom man har egne transkriberte forskningsdata kan disse benyttes i øvelsene. For de som ikke har egne data, vil vi ha øvingsfiler som kan benyttes (gjelder NVivo for Windows). Vi vil sende ut øvingsfiler i forkant av kurset for de som trenger det. Angi om du har egne data, eller ikke, i påmeldingsskjemaet.

Se vedlagte program.

Kurset er gratis.

Lenke til påmeldingsskjema her

Påmeldingsfrist: 22.2.21.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Klinisk forskningsavdeling på e-post klinisk.forskningsavdeling@unn.no


Fant du det du lette etter?