Helsenorge

Forslag til forbedring i UNN? Ta kontakt med forbedringspoliklinikken

Vi jobber hver eneste dag med å forbedre pasientens helsetjeneste ved UNN. Nå skal klinikere og rådgivere med bred erfaring bidra til å styrke partnerskapet mellom ansatte og sykehusets mange brukere ytterligere. Også DU kan bidra med å sende inn forslag til forbedringer.

 


Ønsker at du tar kontakt. F.v Andreas Danielsen, Arne Magnus Elvegård, Trine Nielsen, Linda Solbakken, Tonje Drecker, Siri Engst

Ønsker at du tar kontakt. F.v Andreas Danielsen, Arne Magnus Elvegård, Trine Nielsen, Linda Solbakken, Tonje Drecker, Siri Engstad og Hege Andersen

Forbedringspoliklinikken inngår i UNNs satsing på å implementere bruken av forbedringsmetodikk (Quality improvement in Healthcare) i vårt daglige arbeid med å forbedre våre tjenester. Tjenesten er til for deg som ansatt, pasient pårørende og andre brukere. 

Har du en forbedringside, står du fast i eget forbedringsarbeid eller ønsker du å lære mer om forbedringsmetodikk? Da kan du ta kontakt med Forbedringspoliklinikken. I forbedringspoliklinikken møter du kolleger som er erfarne både i sykehusdrift og pasientbehandling og som veileder og underviser i forbedringsmetodikk. Vi vil også sette deg i kontakt med andre som kan hjelpe når det trengs.  

Vi er svært interessert i å høre om både pågående og gjennomført forbedringsarbeid ved UNN for promotering og læring, så ta kontakt. 

Fant du det du lette etter?