Talking Mats som samtalemetode - dag 2

Kurs , 12.01.2017 , Barnehabiliteringen, Tromsø

Talking Mats kan hjelpe personer med kommunikative og/eller kognitive vansker med å uttrykke egne meninger og dermed få større innflytelse på eget liv. Metoden passer for både barn, unge og voksne. Kursdag 2 av 2.
Metoden går ut på at du som samtaleleder stiller åpne spørsmål, som deltakeren svarer på ved å plassere symboler under en visuell vurderingsskala på en matte.

 
Kurset går over to dager med 6 ukers mellomrom. I mellomperioden gjennomfører du hjemmeoppgaven som består i å filme egen bruk av Talking Mats. Ved gjennomføring av kurset blir du godkjent i bruk av metoden.

Når og hvor

Dato
12.01.2017 
Klokkeslett
10:30-15:30
Sted
Gimleveien 70, Tromsø
  
Arrangør
Barnehabiliteringen, Tromsø
 

Innhold dag 2, torsdag 12. januar: 

 
  • Erfaringsutveksling om hvordan Talking Mats har fungert for deg
  • Hver kursdeltaker viser 3 – 5 min av sin film. Tilbakemelding og diskusjon i plenum med fokus på samtalelederen
  • ICF som verktøy for Talking Mats

 
Målgruppe:
Du som er interessert i å bruke Talking Mats som samtalemetode i arbeidet ditt med personer med ulike kommunikative og/eller kognitive vansker. 

 
Forelesere:
Spesialpedagog Hanne Pauline Jensen og ergoterapeut Kirsti Rystad, begge autoriserte i metoden fra Talking Mats Centre, Stirling University, Skottland.

 
Kursavgift: 
kr. 800,-. Kaffe/te, enkel lunsj, lisens og materiale inkludert

 
Påmeldingsfrist: 
01.11.2016. Begrenset antall plasser

 
Fant du det du lette etter?
Gi oss gjerne tilbakemelding! Vi kan desverre ikke svare deg direkte når du legger inn noe her, men vi bruker tilbakemeldingen din i kontinuerlig forbedring av nettsidene. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.