Søskensamling høst 2017

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende , 14.08.2017-16.08.2017 , Barnehabiliteringen, Tromsø

Målet med disse dagene er at søsken til funksjonshemmede barn skal få muligheter til å bli kjent med andre i samme situasjon, dele erfaringer, opplevelser og tanker.

Vi prøver vi å lage ulike morsomme aktiviteter ute og inne.  For eksempel: Dra på bowling, fotballkamp, kino, basseng, dark light, osv. Kom gjerne med forslag til aktiviteter. Videre vil det bli ulike aktiviteter på «habben», mulig pizza i Tromsø samt en handletur i byen. 

I tillegg håper vi på fint vær og muligheter til å ha det gøy. Vi legger vekt på at det skal bli et opphold hvor det ved siden av sosiale aktiviteter også skal være plass til litt alvor.

Dette gjør vi ved å ha gruppesamlinger med forskjellige temaer. I den sammenheng kan det komme opp ting som vi tenker er viktig at dere som foreldre er informert om. Vi vil i så fall ta det opp med dere.
Ansatte ved Barnehabiliteringen vil være sammen med barna hele døgnet.

Når og hvor

Dato
14.08.2017-16.08.2017 
Klokkeslett
Sted
Gimleveien 70, Tromsø
  
Arrangør
Barnehabiliteringen, Tromsø
 
Kontakt
Spesialpedagog Therese Alstad og testteknikker Britt Sandvik, Barnehabiliteringen, UNN.
Vi kan kontaktes på telefon 77 75 59 40 for ytterligere info.

 
Mer informasjon
Påmelding (frist. 5. juli 2017)  

Kursavgift: 
Reise dekkes. Reisen må foregå på billigst mulig måte, dere må ha dokumentasjon av reiseutgifter. Utgifter til mat og evt. aktiviteter dekkes av Barnehabiliteringen. Det har vist seg at de fleste tar med seg litt lommepenger til eget bruk, men dette er ikke noe krav fra oss.

Målgruppe: Barn/ungdom i alderen 10-16 år som har en funksjonshemmet bror eller søster.

Fant du det du lette etter?
(På grunn av personvernet kan du ikke sende personlig informasjon som din epostadresse, telefonnummer eller personnummer)