Samhandlingskonferansen

Konferanse, 27. - 28. november 2019

Du kan nå melde deg på Samhandlingskonferansen 2019, som avholdes på Scandic Ishavshotell i Tromsø onsdag 27. og torsdag 28. november.
Samhandlingskonferansen 2019

Befolkningssammensetningen i landsdelen vil endre seg de neste ti-årene. Behovet for helsetjenester kommer til å øke i framtiden. Befolkningsvekst og økt levealder gjør at flere vil trenge hjelp. Hvordan kan helse- og omsorgstjenesten møte disse utfordringene? 

Årets konferanse er delt inn i tre tema:

  1. Verktøy og statlige føringer for å få til nødvendige omstillinger i møte med framtidens utfordringer. Her vil bl. annet Statssekretær Anne Grethe Erlandsen (HOD), direktør Anita Schumacher (UNN), Fylkesmannen i Troms og Finnmark samt KS innlede.
  2. Hvordan få til bedre pasientforløp? Stormottakersatsningen – bedre pasientforløp til de som trenger oss mye. Erfaringer fra ulike aktører med oppstarten av pakkeforløp innen rus- og psykisk helse, Ungdomsrådet m.m.
  3. Nye måter å levere helse- og omsorgstjenester på. Eksempler på nye tiltak i kommuner og sykehus. Hvilken rolle kan frivilligheten spille? 
Vi lover mange spennende foredrag, presentasjon av gode eksempler, utdeling av Samhandlingsprisen 2019, tapasmiddag onsdag kveld m.m.
 
Samhandlingskonferansen er en viktig møteplass for samhandling og nettverksbygging, hvor spesialisthelsetjenesten, kommuner og brukere møtes på samme konferanse. 
Konferansen i fjor samlet rundt 150 deltakere fra UNN og kommunene, og vi håper enda flere finner veien til årets konferanse.

I år har vi klart å redusere påmeldingsavgiften i forhold til tidligere år, og etter ønske fra deltakerne har vi endret konferansedagene til onsdag og torsdag (på grunn av Hurtigbåtrutene).
 
Meld deg på allerede i dag:

Praktisk informasjon og påmeldingsskjema

PS! Send gjerne denne invitasjonen videre til andre i ditt nettverk.

Når og hvor

Tid
27. - 28. november 2019
Klokkeslett
 
Sted
Scandic Ishavshotell, Tromsø
 
Mer informasjon
magne.nicolaisen@unn.no  
Fant du det du lette etter?
(På grunn av personvernet kan du ikke sende personlig informasjon som din epostadresse, telefonnummer eller personnummer)