NorCRIN brukermøte 23. september 2019

Nettverksmøte, 23.09.2019

Målgruppen er kliniske forskere, forskningsadministrativt personell og ledere i sykehus, organisasjoner som finansierer klinisk forskning og andre som er opptatt av å styrke klinisk forskning i Norge.

Tid og sted: 23. september, kl. 09.30 – 16.00 på Hotell Scandic Hell (gåavstand fra Værnes flyplass).

Arrangør: NorCRIN ønsker å være et synlig og relevant nasjonalt nettverk bestående av forskningsinfrastrukturer som skal bidra aktivt til økning av kliniske studier i Norge, og gjenspeile og fortrinnsvis løse utfordringer som kliniske forskere og industrien står overfor. NorCRIN utvikler bl.a. nasjonale prosedyrer for klinisk forskning og standardiserte GCP-kurs (Good Clinical Practice) og bistår med generell forskningsstøtte som bl.a. monitorering og datahåndtering. Partnere i NorCRIN er landets 6 universitetssykehus.

Tema: Brukermøtet har fokus på å høste erfaringer fra forskere som har brukt NorCRIN-nettverket til planlegging av studier som har fått finansiering fra KlinBeForsk, fagsnakk rundt GDPR og utfordringer Legemiddelverket ser i studier med medisinsk utstyr som ikke er CE-merket.

Møtet er gratis, men på grunn av servering ønsker vi at du registrer deg. Se vedlagte program og påmeldingslenke.

Frist for påmelding til Brukermøte 2019 er 30. august 2019.


Når og hvor

Dato
23.09.2019 
Klokkeslett
09:30-16:00
Sted
Trondheim, Hotell Scandic Hell (gåavstand fra Værnes flyplass)
 
Arrangør
NorCRIN 
Fant du det du lette etter?
(På grunn av personvernet kan du ikke sende personlig informasjon som din epostadresse, telefonnummer eller personnummer)