Møte om antibiotika-bruk og forbruk, reisemedisin og bioterror

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 08.11.2019

 Velkommen til 2. høstmøte i regi av fagnettverket  «Infeksjoner i Nord». Det ble i fjor avholdt et spennende møte med mange deltakere. Vi satser på å gjenta suksessen i år!

Planen er å holde et årlig høstmøte for de med interesse for infeksjonssykdommer i Helse Nord men deltakere utenfor regionen er selvfølgelig velkomne. Samlingen er uten legemiddelindustrien og er tenkt å erstatte tidligere Infeksjonsforum Nord Norge.

Vi håper så mange som mulig kan delta. Tema i år berør de fleste spesialitetene. Dette burde være et program relevant for alle infeksjonsinteresserte helsearbeidere i vår region, og er også godkjent som kurstimer for allmenpraktikere.

Det er satt sammen et spennende program!! Årets høstmøte omhandler antibiotika-bruk og forbruk, reisemedisin og bioterror. Møtet er fredag 8 november på Clarion Hotel The Edge i Tromsø og starter kl 10.  Møtet er godkjent fra legeforeningen med 7 timer for en rekke spesialiteter

 Mer info, program og påmelding

For den som ønsker delta på hyggelig middag, blir dette kvelden før møtet. Kurset ligger også i kurskatalogen fra legeforeningen med nr. 33731
Fagnettverket "Infeksjoner i Nord" består av: Sandra Åsheim (leder) mikrobiologi Bodø, Hans Erling Simonsen infeksjon Bodø, Tore Lier mikrobiologi Tromsø, Dag Seeger Halvorsen infeksjon Tromsø, Vegard Skogen infeksjon Tromsø. Programmet er utarbeidet av medlemmene i fagnettverket.

Når og hvor

Dato
08.11.2019 
Klokkeslett
10:00- Registrering fra 08:30.
Sted
Clarion hotel The Edge, Tromsø
Kaigata 6
 
Arrangør
Fagnettverket "Infeksjoner i Nord 
Kontaktinformasjon
Sandra Åsheim
Mobil: 92098796
 
Mer informasjon
sandra.asheim@nlsh.no  
Fant du det du lette etter?
(På grunn av personvernet kan du ikke sende personlig informasjon som din epostadresse, telefonnummer eller personnummer)