Kurs i protokoll- og søknadsskriving

Kurs , 28.03.2019 , Kvalitets- og utviklingssenteret (KVALUT)

Gå ikke glipp av kurset fra ide til ferdig protokoll og søknad dersom du har planer om å søke forskningsmidler i år. Det er fortsatt ledige plasser på Klinisk forskningsavdelings kurs i protokoll- og søknadsskriving for forskere torsdag 28.mars 2019.

Målgruppen for dette kurset er forskere/postdoktorer, startstipendkandidater og ph.d.-studenter som planlegger å sende søknad om forskningsmidler til Helse Nord 1.9.2019 eller andre søknadskilder.

Kursprogrammet dekker sentrale tema som er viktig å kjenne til for å skrive gode og konkurransedyktige søknader. Foreleserne er erfarne forskere med erfaring fra vurderingskomitearbeid samt ulike typer studiedesign og metoder. Kurset holdes på norsk.

Kurset er gratis og også åpent for ansatte ved UiT. Tilsvarende kurs vil bli holdt ved Nordlandssykehuset i Bodø 9. april.

Kurset er et heldagskurs og avholdes ved UNN HF, Tromsø, Klinikkrom B (A2.533). Dersom noen ikke har anledning å delta, vil kurset vil streames og gjøres tilgjengelig på Klinisk forskningsavdeling sine intranett sider i etterkant.

Program er vedlagt.

Lenke tilpåmeldingsskjema.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Klinisk forskningsavdeling på e-post klinisk.forskningsavdeling@unn.no

Når og hvor

Dato
28.03.2019 
Klokkeslett
08:00-16:00
Sted
UNN Tromsø
UNN HF, Tromsø, Klinikkrom B (A2.533).
 
Arrangør
Kvalitets- og utviklingssenteret (KVALUT)
 
Mer informasjon
klinisk.forskningsavdeling@unn.no  
Fant du det du lette etter?
(På grunn av personvernet kan du ikke sende personlig informasjon som din epostadresse, telefonnummer eller personnummer)